verre coloré avec couvercle fleur

jolige beker met bloemvormig deksel

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de In color we trust collectie
In color we trust is de baseline van de spring/summer collectie van RICE. In elke seizoenscollectie toont het Deense merk een eerbetoon aan kleur, want kleur heeft dagelijks een grote invloed op ons gemoed.

4,90 €

Add to my wishlist

De plastieken beker van Rice sluit helemaal af met het bloemvormig deksel. Bovendien is er een afsluitbare opening voorzien om met een rietje te drinken, zo moet het deksel er nooit af! De beker is super handig voor een leuke picknick of een dagje uit.

Keuze tussen drie uitvoeringen. Exclusief rietje.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
91890.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :HSGLA-FLXC14