cartes à lacer 'Friendly animals'

jolige 'Friendly animals' rijgkaarten

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ23557

Ontdek hoe leuk rijgen kan zijn met de Friendly animals kaarten van eeBoo! De set bevat vijf geperforeerde rijgkaarten waarmee je aan de...

18,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Ontdek hoe leuk rijgen kan zijn met de Friendly animals kaarten van eeBoo! De set bevat vijf geperforeerde rijgkaarten waarmee je aan de slag kunt. Rijg de veter door de gaatjes en kijk hoe het knotsgekke dier uit de prent springt! De rijgkaarten zijn uit 90% gerecycleerd materiaal gemaakt. Dat is niet alleen mega fun, maar ook ecologisch! Rijgen bevordert de fijne motoriek en het eerste schrijven. Komt met vijf gekleurde veters. Vanaf 5 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202400.68
Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo ! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!