chouette cartable maternelle 'cirque'

jolige kleuter boekentas 'circus'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL049

Lilliputiens: On the Move (38)

De circusvrienden van Lilliputiens vergezellen kleine kiddo's naar school! De 'circus' boekentas heeft een A5-formaat en is ideaal voor kleine...

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86631

De circusvrienden van Lilliputiens vergezellen kleine kiddo's naar school! De 'circus' boekentas heeft een A5-formaat en is ideaal voor kleine acrobaten uit de kleuterklas. Lunch, drinkfles en kleine boekjes passen gemakkelijk in het ruime binnenvak dat sluit met rits. De circustent vooraan is een verborgen vakje met rits, ideaal voor een snackje! Het geheel wordt beschermd door een flap met magneetsluiting.
De boekentas is licht gewatteerd, heeft verstelbare schouderriemen en een borstriempje. De naamtag zorgt ervoor dat de schooltas steeds weer bij de eigenaar terecht komt! Materiaal: 100% polyester, wasbaar op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272270.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories