Kapitein Winokio's aaiboek vol teken- en werkplezier

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ08619

Het aaiBoek van Kapitein Winokio is een teken- en werkboek voor kinderen. Uren teken- en kleurplezier gegarandeerd! Met gekke opdrachten als...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het aaiBoek van Kapitein Winokio is een teken- en werkboek voor kinderen. Uren teken- en kleurplezier gegarandeerd! Met gekke opdrachten als ‘teken deze tekening na met je tenen’ of ‘teken hier een mooie cirkel terwijl je mama je kietelt’.
Het aaiboek is vormgegeven als een computer. Zo kunnen kinderen net zoals mama en papa aan het werk.
Educatief stimulerend, heerlijk grappig en verrassend absurd.
Concept: Winok SeresiaIllustraties: Alexander BeunVormgeving: Jan en Randoald
Gebonden met zwartwitillustraties. Met stickervel. Formaat: 295 x 212 mm. 282 bladzijden. 5+.

Let op dit product kan alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet verbroken werd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2129.500.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.