Kartonboekje - Wat is er zwart en wit?

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24486

Om en om laten de bladzijden zien wat er zwart isen wat er wit is. De pagina's worden steeds smaller, waardoor je steeds nieuwsgieriger wordt naar wat er nou zwart én wit tegelijk is. Natuurlijk, het lievelingsdier uit de dierentuin, een...

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 18 maanden
AuteurPetr Horacek
IllustratorPetr Horáček
GenrePeuterboeken

Ga snel aan de slag met het leerzame boekje Wat is er zwart en wit? Samen met ‘Aardbeien zijn rood’* vormt het een voor de allerjongsten eerste kennismaking met de kleurenleer. De auteur en illustrator, bekend van onder meer de boekjes over Kleine Muis, ontving er in 2001 een debutantenprijs voor. 

Auteur: Petr Horáček
Illustrator:  Petr Horáček
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 16
Formaat: 16,1 x 16 x 1,4 cm
ISBN: 9789047705659

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.