katoenen aankleedkussen hoes 'Lyon'

Staat: Nieuw product

KoeKa

De aankleedkussenhoes Lyon is van 100% katoen en voorzien van een subtiel wafelpatroon. De hoes is te verkrijgen in mooie zachte pastelkleuren die overal goed bij passen. Door de opening aan de achterkant gaat de overtrek gemakkelijk om het aankleedkussen.

Opgelet: SOMMIGE KLEUREN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE LEVERTIJD.

32,95 €

Add to my wishlist

Laat je commode stralen met de aankleedkussenhoes Lyon. De hoes is van 100% katoen en voorzien van een subtiel wafelpatroon. De hoes is te verkrijgen in mooie zachte pastelkleuren die overal goed bij passen.


De ervaring leert dat de hoes het beste past om een kussen met de volgende maten:
lengte: 72-75 cm - breedte: 43-46 cm - hoogte: 9-11 cm
Samenstelling: 100% katoen

Wegens het ruime Koeka assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Wekelijks worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de items 'op bestelling' is 2 à 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingproducten voor kinderen van 0-10 jaar. 'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel. En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.

product referentie :1014/10-027