katoenen tapijt 'Badger Cool Grey'

katoenen tapijt 'Badger Cool Grey'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ25935

MINI Bloomingville (233)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer...

18,00 €

Add to my wishlist

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig. Een origineel tapijt kan het speelterrein van je kindje al een ferme boost geven. Net zoals dit katoenen vloerkleed
Een goochelende das is de vedette van het grijs tapijtje, afgewerkt met muntgroene tinten. Lekker warm aan de voetjes, ideaal om op te spelen! Gemaakt uit 100% katoen en wasbaar op 40°C. Afmetingen: 60x120 cm.

Fill a room with joy - Bloomingville


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6012000.55
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :95500014

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's