tapis en coton 'Goodbye I'm off to the circus'

katoenen tapijt 'Goodbye I'm off to the circus'*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29147

MINI Bloomingville (194)

Dit seizoen is het Mini-universum van Bloomingville weer wat groter geworden! Een vrolijk circus-thema met heel wat nieuwe stijlen en...

59,00 €

23,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit seizoen is het Mini-universum van Bloomingville weer wat groter geworden! Een vrolijk circus-thema met heel wat nieuwe stijlen en illustraties zullen je inspireren en je verbeelding op hol doen slaan!

Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig. Een origineel tapijt kan het speelterrein van je kindje al een ferme boost geven. Net zoals dit katoenen vloerkleed! Een egeltje, balancerend op een touw, is de vedette van dit tapijtje. Lekker warm aan de voetjes, ideaal om op te spelen! Wasbaar op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7010000.9
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories