chouette sac à dos Jef le chien

kek jef rugzakje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ17865

Lilliputiens: On the Move (32)

Hupsakee, neem Jef op je schouders! Deze vernuftige rugzak bevat verschillende opbergvakken, waar de trotse eigenaar al zijn spulletjes in kwijt...

34,99 €

Add to my wishlist

Hupsakee, neem Jef op je schouders! Deze vernuftige rugzak bevat verschillende opbergvakken, waar de trotse eigenaar al zijn spulletjes in kwijt kan. Een groot voorvak met rits en een klein zijvakje binnenin. Ideaal om op uitstap te gaan of als eerste boekentasje in de kleuterschool. Voorzien van een plaatje om de naam op te noteren, verstopt achter de luchtballon, verstelbare schouderriemen, een borstriempje, een lusje om aan de kapstok te hangen en een reflecterende tekening vooraan. Afmeting: 23x25x11cm. Waterbestendig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2325110.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86355

Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en thema's