set de 4 moules à cakes 'champignon porte-bonheur'

kekke bakvormpjes 'lucky mushrooms'

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ17563

Een portie geluk nodig? Met deze leuke 'lucky mushrooms' muffin vormpjes vind je het geluk vast in een klein hoekje! De 4 siliconen vormpjes...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een portie geluk nodig? Met deze leuke 'lucky mushrooms' muffin vormpjes vind je het geluk vast in een klein hoekje! De 4 siliconen vormpjes komen met enkele simpele receptjes. Ze kunnen zowel dienen om te bakken als om in te vriezen want ze verdragen temperaturen tussen de 240°C en -60°C. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke muffins extra pimpen met wat glazuur. Succes!

Vaatwasmachine-bestendig. Materiaal: voor levensmiddelen bestemde silicone. Materiaal kleeft niet dus cakejes zijn makkelijk te verwijderen. Afmeting: paddestoel 3.5cm hoogte en 8cm diameter.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!