suspension en papier plissé 'Diamond'

kekke 'Diamond' lampenkap van geplooid papier *

Staat: Nieuw product

Sebra

Breng sfeer in de kinderkamer met de wondermooie Diamond lampenkap. Het geplooid papier is lekker trendy en de pastelkleur maakt de...

89,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Breng sfeer in de kinderkamer met de wondermooie Diamond lampenkap. Het geplooid papier is lekker trendy en de pastelkleur maakt de lampenkap nog hipper. De decoratieve lampenkap is een must-have in elke kinderkamer! Kies tussen een girls of een boys versie. Ophangkoord (1m75) inbegrepen. Exclusief lamp (25W). Diameter 42 cm.
Hoogte: 34.50 cm.

Type verlichtinghanglamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4234.5420.85
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :9783