puzzle en bois La ferme d’Antoine

Kekke houten puzzel - Antons boerderij *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ015

Hartelijk welkom op de boerderij van boer Anton. Hier gebeurt altijd van alles – en valt natuurlijk ook veel te ontdekken. Wat precies, komen de...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301942

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Hartelijk welkom op de boerderij van boer Anton. Hier gebeurt altijd van alles – en valt natuurlijk ook veel te ontdekken. Wat precies, komen de kinderen te weten, wanneer ze de 24 houten stukken in elkaar leggen.

Materiaal: multiplex.
Afmetingen: 30x20 cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
220.8320.28
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.