Kelim tapijt 'section' (80x140)

Kelim tapijt 'section' (80x140)

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ25980

Breng een grafisch accent in de kamer met het Kelim tapijt. De geometrische vormen en de neutrale grijstinten passen in elk hedendaags interieur....

109,00 €

65,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Breng een grafisch accent in de kamer met het Kelim tapijt. De geometrische vormen en de neutrale grijstinten passen in elk hedendaags interieur. Bovendien is elk Kelim tapijt uniek, want het vloerkleed is handgemaakt. 'Punja', één van de oudste & traditionele weeftechnieken, wordt gebruikt bij het vervaardigen van een Kelim tapijt. Ook de woldraad is met de hand gekleurd en kan variëren van tint vanwege de kleuring en de aard van de wol.

Pok in een andere maat opgenomen in ons Ferm Living assortiment! Materiaal: 80% wol, 20% katoen. Afmetingen: 80x140 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8014001
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.