patère hibou en céramique argent

keramieken haakje met zilveren finish 'Owl'

Staat: Nieuw product

Nordal

KZ24732

Het 'Owl' haakje met zilveren finish is de eyecather in jouw interieur. In de hal, kinderkamer of kledingkast, de uil past overal. Het haakje...

5,25 €

Add to my wishlist

Het 'Owl' haakje met zilveren finish is de eyecather in jouw interieur. In de hal, kinderkamer of kledingkast, de uil past overal. Het haakje ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook erg functioneel. Zo is de keramieken uil is de bewaker van je kleding, sjaal, gymtas, juwelen,... alles wat je maar wil! Te bevestigen aan de muur met enkele vijzen (niet inbegrepen). Materiaal: keramiek. Afmetingen: 14x3x3 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31030.35
Nordal is een Deens familiebedrijf, waarbij de sleutelwoorden ‘spannend’ en ‘functioneel’ design voor het huis zijn. In het Nordal team zitten een heleboel ontwerpers met een niet aflatende gevoel voor stijl en ervaren inkopers die elke keer opnieuw zorgen voor een spannende Nordal collectie. Nordal begon met oude, shabby chique meubels uit India, maar sindsdien is er veel veranderd. Het oude meubilair is vervangen door nieuwe, kwaliteitsvolle ontwerpen in een designer jasje. Bij Nordal, wordt er een erg groot deel van de producten zelf ontworpen en daarna vervaardigd in het Verre Oosten in goed omstandigheden. Dit alles geeft ons een unieke collectie met de beste mix van uitgebreide kennis én gevoel voor design.