Keramieken lunchbord met bosdiertje

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de spring/summer collectie: In color we trust.In color we trust is de baseline van de spring/summer collectie van RICE. In elke seizoenscollectie toont het Deense merk een eerbetoon aan kleur, want kleur heeft dagelijks een grote invloed op ons gemoed.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CEKPL-ANIXC

SamenstellingenKeramiek
TypeBorden
KleurMeerkleurig

In het midden van het lunchbord huppelt een vrolijk bosdiertje. Het keramieken bord is een echt pareltje aan tafel! Eén bordje is al leuk, samen zijn ze top!

Diameter: 22 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.