keramieken ophanghaak 'Petrol'*

keramieken ophanghaak 'Petrol'*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Geef jouw interieur een persoonlijke toch met de ophanghaak van Bloomingville. De ronde haak is gemaakt uit stijlvol keramiek, afgewerkt met een...

6,95 €

4,52 €

Zet op mijn verlanglijstje

Geef jouw interieur een persoonlijke toch met de ophanghaak van Bloomingville. De ronde haak is gemaakt uit stijlvol keramiek, afgewerkt met een hippe print in petrol blauw. Ideaal om jassen en tassen aan te hangen, maar ook leuk als nieuw handvat van een kastje of schuif!
Keuze tussen drie uitvoeringen. Eentje is al ferm, samen zijn ze top! Elders op de website ook verkrijgbaar in ander kleuren en maten. Diameter: 8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8800.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.