Kerstige Kerstsok - sterren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR028

Meri Meri: Kerst (56)

Wat zal de kerstman dit jaar brengen? Met deze kerstsok van Meri Meri wordt het alleen maar leuker om aan het pakjes uitpakken te beginnen!

Prachtige toevoeging aan je kerstversiering om jaar op jaar opnieuw boven te halen.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30-0088

CollectieKerstmis
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Wat een geweldige kerstsok van het merk Meri Meri met geborduurde sterrenpatroon en stiksels in neon kleur. Daar gaat de kerstman zeker een heleboel kadootjes in stoppen. Deze stijlvolle sok is afgewerkt met een flashy pompom en een lus om hem op te hangen waar je maar wil.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk zeker eens naar de andere artikelen uit hun collectie om je kerstfeest nog zaliger te maken!

Afmetingen: 50 x 37 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories