Kerstige roerstaafjes

Kerstige roerstaafjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR016

Meri Meri: Kerst (70)

Geeft een feestelijke toets aan je cocktails met deze schattige kerstman en rendier roerstaafjes, afgewerkt met gouden glitter.

8,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-3058

CollectieKerstmis
TypeCocktailprikkers
KleurMeerkleurig

Toffe accessoire van Meri Meri uit Londen, om je kerstfeest nog feestelijker te maken.

Dankzij de producten van Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen om je kerstfeest tot in de puntjes af te werken.

Elk pak bevat 12 roerstaafjes in 2 stijlen.
Afmetingen verpakking: 24 x 7,6 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.010.070.02
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories