kit 'déterre ton dinosaure Ptéranodon'

kit 'dino pteranodon opgraven'

Staat: Nieuw product

4M

Graaf de beenderen op van een reptiel dat miljoenen jaren geleden over de lucht heerste. Steek dan de beenderen in elkaar om een fantastisch...

10,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Graaf de beenderen op van een reptiel dat miljoenen jaren geleden over de lucht heerste. Steek dan de beenderen in elkaar om een fantastisch skelet te maken van een grote pteranodon! Eén van de grootste vliegende dieren dat ooit heeft geleefd!
De doos bestaat uit een pleisterblok met ingebed skelet van een pteranodon, een speciaal ontworpen graafinstrument, een borstel, een kartonnen kaart met wetenswaardigheden, zachte was, een vislijn en gedetailleerde instructies.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172260.74
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde kits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.

product referentie :5613238