Klassiek geluidenboek - Paco gaat naar de opera

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA021

Dit leuk boekje ligt perfect in de hand en staat vol grote en kleurrijke illustraties over dubbele pagina's verspreid, waarop telkens heel veel te zien is.

Druk op het rond icoontje tussen de prenten, zo zit je precies zelf in de opera en kan je genieten van elf prachtige muziekfragmenten uit verschillende bekende operastukken.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832266

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMagali Le Huche
IllustratorMagali Le Huche
GenreGeluidenboekjes
ThemaMuziek

Een toegankelijk verhaal waar muziek in zit voor kinderen vanaf 3 jaar, uit de 'Paco gaat ...' geluidenboekjes-reeks.
Paco en Betty bezoeken de opera van Parijs. Maar als de rondleiding begint, raken ze de groep kwijt. Dat is dé gelegenheid om achter de coulissen te kijken en prachtig gezang te horen.

Auteur en illustraties: Magali Le Huche
Met 11 verschillende muziekstukken uit opera's zoals 'De barbier van Sevilla' en 'Carmen'
Thema's: muziek, de opera
Aantal pagina's: 27
Afmetingen: 21 x 18,5 x 1,5 cm
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.190.220.36
  • Door Ann Marie P.
  •  de 29/06/2021
mooi boekje, een aanrader
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.