Klein nachtlampje Zwaan

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC091

Little Lovely lampjes (22)

Witte zwanen, witte zwanen, wie wil er mee naar sprookjesland varen?

A little lovely Company voegt een nieuw lampje toe aan de little lovely lights collectie: de zwaan ! Ziet ze er niet schattig uit ? Perfect voor kleine en grote prinsessen die graag een kleine lichtje in het donker bij zich hebben :-)

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Droom weg bij deze sprookjesachtige zwanenlampje. Het schattige zwaantje heeft een roze kroontje op en maakt elke meisjeskamer net een beetje meer lovely. Gebruik de zwaan als nachtlampje of zet het lampje ter decoratie op een plankje neer.

Het zwaantje geeft een zachte glow en werkt op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten; het lampje schakelt na 15 minuten automatisch uit.

Afmetingen: 9,5 x 12,8 x 9,8 cm
Materiaal: BPA-, lood- en phthalate vrij PVC
Werkt op 3 LR44 baterijen (meegeleverd)
Gloeit voor ongeveer 20 uur in totaal


KleurWit
CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
A Little Lovely Company figuurZwanen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1010130.14
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LLSWWH43

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories