Kleine poppendraagmand in raffia - naturel

Staat: Nieuw product

Rice

RI274

Choose Happy met Rice! (27)

Laat je popje lekker rusten in deze raffia mozes basket voor poppen, met bijpassend poppenbeddengoed. Dankzij de handvaten kan je de mand makkelijk overal mee naartoe nemen, er zit ook een dekentjes en kussen voor extra comfort. 

Een geweldig poppenaccessoire voor uren speelplezier!

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BALIF-DOLN

SamenstellingenRaffia
TypePoppenaccessoires
KleurBruin

Kleine raffia poppendraagmand naturel uit de collectie van Rice met poppendekbed en kussentje. Een wondermooi poppenaccessoire om je pop of knuffel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Fijn geschenk voor je poppenouder!

Materiaal: raffia en katoen
Afmetingen: 8 x 33 x 36 cm

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33800.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories