kleurenspel Mijn eerste spellen 'Thomas' tuin'

kleurenspel Mijn eerste spellen 'Thomas' tuin'

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (10)

Uit de Mijn eerste spellen-reeks - Thomas' tuin.
Hoera, het is eindelijk lente! Thomas, de tuinman, is erg blij dat hij...

24,95 €

Add to my wishlist

Uit de Mijn eerste spellen-reeks - Thomas' tuin.
Hoera, het is eindelijk lente! Thomas, de tuinman, is erg blij dat hij eindelijk weer in zijn tuin kan werken. Dit jaar zullen er zoete aardbeien, knapperige wortelen en gele tulpen groeien. Wie wil hem graag helpen bij het planten, gieten en verzorgen van de perken? Ook Molly, de mol, werk ijverig aan haar molshoop. Wie is er op het einde het snelste? De kinderen of Molly?

Dit spel bevordert: verbanden in de natuur leren kennen, het wij-gevoel ontwikkelen en vrij spel. Een coöperatief kleurenspel rond het thema tuinieren!
Geschikt vanaf 2 jaar.
Aantal spelers: 1-3.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.86.822.30.64
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300957/300956

Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en thema's