Kleurige stoffen groentemix *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16063

Met deze heerlijke Biofino groentemix maak je in een wip eten voor je poppenfamilie. Met 1 aardappel, 1 wortel, 1 tomaat (allemaal om te snijden)...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7307

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Met deze heerlijke Biofino groentemix maak je in een wip eten voor je poppenfamilie. Met 1 aardappel, 1 wortel, 1 tomaat (allemaal om te snijden) en 1 mes. De verbindingen met klittenband kan je doorsnijden met het kunststof mes.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.67.612.20.1
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.