Kleurijk tetra hoeslaken - wieg*

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

Tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen. Als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek, lakentje of zelfs als herbruikbare luier. Tetra is...

14,95 €

8,97 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : *0790

KleurMeerkleurig
TypeHoeslakens

Tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen. Als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek, lakentje of zelfs als herbruikbare luier. Tetra is een licht, ademend katoen wat de Egyptenaren, Romeinen en Grieken al gebruikten voor het verzorgen van hun pasgeboren baby’s. Het Belgische mundo melocotón haalt dit materiaal nu voor het eerst naar de kinderkamer.

Om veilig te slapen raden artsen en vroedvrouwen aan dat je je baby niet te warm te slapen legt. Tetra is een lichte, comfortabele stof voor de kinderhuid, die nog zachter wordt na elke wasbeurt. Dit materiaal laat toe dat de kinderhuid ademt en de baby niet oververhit kan raken, terwijl het toch warm houdt. Ontdek deze ultra-ademende stof bij dit prachtig hoeslaken voor in de wieg. Maak je keuze uit de 6 knallende kleuren.

Afmeting: 40x80 cm. Materiaal: 100% katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
408000.35
mundo melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden. Recent voegde ze ook een lijn organisch gebreid - en tetra katoen aan hun collectie in diepe kleuren. Echte babymusthaves voor stijlvolle ouders en schattige kleintjes.