Kleurrijk Badplezier - Watereffecten

Staat: Nieuw product

Haba

HAB018

Badplezier maal drie: met opwindende giet-, trechter- en kleureffecten!

Het waterrad kan heel snel draaien en fascineert zo de kleinsten met zijn flitsende kleuren. De grote trechter kan niet alleen snel met de gieter worden gevuld, maar ook in een handomdraai weer worden leeggemaakt: druk het ventiel één keer kort naar boven en plop, het water stroomt eruit!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302825

CollectieKnikkerbaan Badplezier
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit leuke badspeelgoed van Haba bevestig je makkelijk met zuignappen aan de badrand of tegels rond je bad ... dan kan het spetterende badplezier kan beginnen! Er ontstaan leuke kleureffecten bij het snel draaiende waterrad. Alle elementen van de serie knikkerbaan badplezier passen flexibel in elkaar en zijn dus perfect met elkaar te combineren.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud van deze set: 1 trechter, 1 waterrad en 1 rode kleutergieter.

Materiaal: kunststof en rubber.

Geschikt voor waterratjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.615.720.50.481
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.