boek Huizen

Kleurrijk boek vol gaatjes - Huizen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH012

Door de gaatjes van dit populair peuterboek ontdek je steeds weer een nieuwe verrassing. Waar wonen de bijen en is dat een huisje op de rug van de slak? De korte tekst bevat een vraag, die de jonge lezer kan beantwoorden aan de hand van de bijzonder kleurrijke illustraties.

Het boek is gemaakt uit stevig karton, ideaal voor grijpgrage handjes en laat toe op fijne manier het dierenrijk te ontdekken.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912540

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurHector Dexet
IllustratorHector Dexet
GenrePeuterboeken
ThemaDieren

In Huizen ontdek je huisjes in alle soorten en maten: een slak draagt haar huisje op haar rug, de bijen wonen in een korf, een eng huis zit vol spoken …

Auteur en illustrator: Hector Dexet
Aantal pagina's: 40
Afmetingen: 24 x 20,5 x 1,9 cm
Verschijningsdatum: december 2017
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 2 - 5 jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.240.20.42
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.