hochet 'duo d'anneaux'

Kleurrijk grijpspeeltje - ringenduo

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13607

Rammelaars van HABA (22)

Stimuleer baby's grijpreflex met dit vrolijke grijpding 'ringenduo'. Deze rammelaar heeft een houten ring en een ring in doorschijnende...

9,95 €

6,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Stimuleer baby's grijpreflex met dit vrolijke grijpding 'ringenduo'. Deze rammelaar heeft een houten ring en een ring in doorschijnende ABS-kunsstof waar kleine pareltjes in bewegen. Dit speeltje prikkelt de zintuigen van de allerkleinsten door te rammelen. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid!
Materiaal: esdoornhout en ABS-kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.34.590.051
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3350

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories