livre pour bébé 'Ma saison préférée'

Kleurrijk houten babyboek - De seizoenen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26588a

Lente, zomer, herfst en winter... Dit boekje neemt de allerkleinsten mee op een spannende reis door de seizoenen. De houten pagina's, die met een...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Lente, zomer, herfst en winter... Dit boekje neemt de allerkleinsten mee op een spannende reis door de seizoenen. De houten pagina's, die met een touwtje aan elkaar zijn vastgebonden, kunnen gemakkelijk worden vastgepakt en omgeslagen. Een stevig eerste prentenboek voor mini ontdekkers vanaf 10 maanden! Materiaal: multiplex.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.55210.252
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300854