Kleurrijk houten vogelhuisje

Staat: Nieuw product

Vilac

JT205

Wil je graag de vogeltjes helpen aan voedsel tijdens de koude wintermaanden of het hele jaar lang? Hang dan dit houten voederhuisje in je tuin of op je terras. Je kan er lekker snackjes voor de dieren in kwijt en de beestjes zullen je dankbaar zijn.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3809

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten vogelvoederhuisje van VILAC. Leuk om op te hangen en de vogeltjes in je tuin te voederen tijdens de wintermaanden. Je kan er voedsel in steken zoals een zaadbal of ... appel. Dankzij het touwtje kan je dit vogelhuisje snel een plaatsje geven en ophangen.

Afmetingen: 16,5 x 18 x 7 cm

Materiaal: hout en ijzer

Leeftijd: + 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!