coussin doudou hibou rigolo 27cm

kleurrijk uilenkussentje 27cm *

Staat: Nieuw product

Sebra

Dit vrolijke uilenkussentje is niet alleen een zachte knuffelvriendje, maar fleurt ook nog eens heel je interieur op! Dit kleinere formaat meet...

19,95 €

Add to my wishlist

Dit vrolijke uilenkussentje is niet alleen een zachte knuffelvriendje, maar fleurt ook nog eens heel je interieur op! Dit kleinere formaat meet 27cm. Keuze uit twee trendkleuren.

KleurMeerkleurig
Vormsilhouet
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02700.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :4104