Kleurrijk voorleesboek - Sammie in de herfst

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA016

Fall bucket list van De Kleine Zebra (117)

Het is herfst. Aan de boom zijn de appels rijp en overal op de grond liggen blaadjes, kastanjes en eikeltjes. Sammie en Job knutselen binnen en gaan dan buiten in de regen spelen. Daar is zoveel te ontdekken!

Dit kleurrijk peuterboek is ideaal om gezellig aan je klein boekenwurmpje voor te lezen en heeft verrassende halve tussenpagina's voor extra leesplezier.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044830705

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurAnita Bijsterbosch
IllustratorAnita Bijsterbosch
GenrePeuterboeken
ThemaSeizoenen

Een fijn voorleesboek met verrassende halve tussenpagina's over Sammie en zijn paardje Job die de herfst ontdekken. Ook verkrijgbaar met de andere seizoenen.

Auteur en illustraties: Anita Bijsterbosch
Aantal pagina's: 26
Thema's: Knutselen, spelen, herfst, seizoenen, de wereld
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Verschijningsdatum: juli 2017
Uitgeverij: Clavis
Formaat: 22,7 x 21,4 x 1,2 cm
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.220.230.33
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Collectie Fall bucket list van De Kleine Zebra
Inspiratie en stories