chat d'activités Colette hula hoop

kleurrijke activiteiten kat 'Colette Hoelahoep'*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22412

Laat de hoepels van Colette rond haar middel draaien en hoor hoe ze klinken! Kling-kling! Neem de schattige kat vast en ontdek haar knisperend...

24,99 €

16,24 €

Add to my wishlist

Laat de hoepels van Colette rond haar middel draaien en hoor hoe ze klinken! Kling-kling! Neem de schattige kat vast en ontdek haar knisperend hoofdje en haar vibrerende staart. Colette is gemakkelijk vast te maken aan de buggy, maxi-cosi of het bedje. Geschikt voor kleine ontdekkers vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301400.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86581