Kleurrijke brooddoos Vliegen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS113

Leuke brooddoos met leuke kleurtjes en mooie tekeningen van Viola Zwang, ideaal om je lunch in stijl mee te nemen naar school of een uitje met familie en vrienden.

Helemaal weg van deze print? We hebben ook een bijpassende drinkfles in ons aanbod.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LB16

Kleurrijke brooddoos Vliegen van Petit Monkey voor je lunch of andere lekkernij makkelijk mee te nemen. Deze lunchbox is makkelijk te openen en sluiten dankzij een handig klik-en-sluit mechanisme. Komt verpakt in polyester tasje, met illustraties van Viola Zwang- van Delft. Voor de liefhebbers: we hebben ook een bijpassende drinkfles in ons assortiment.

Afmetingen: 17 x 13 x 6,5 cm

Materiaal: PP - voedselveilig en BPA vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 40 graden - niet geschikt voor de microgolfoven.

Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
136.5170.15
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!