Kleurrijke DIY set - Ontwerp je eigen armbandjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA526

Mini cadeautjes, maxi pret! (714)

Ontwerp je eigen armbandjes met deze kleurrijke knutselset van Souza for Kids. Je kan er eentje in je favoriete kleur maken of eentje voor je bff, je mama, oma, buurvrouw, ....

Een creatief geschenk voor elk kind!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105295

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 jaar

DIY knutselset Bracelet Design Ontwerp je eigen armband van Souza for Kids. In deze knurtseldoos zit: 7 koordjes in verschillende bonte kleuren, 3 lange koorden met steentjes, 3 korte koorden met steentjes, 1 rijgnaald en duidelijk instructies met prentjes en voorbeelden. Zo kan je meteen aan de slag.

Afmetingen: 15 x 4 x 13 cm
Leeftijd: vanaf 6 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.040.130.1
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories