24 pc Eerste Leer Puzzel Kleuren Stad

Kleurrijke Eerste Leer Puzzel 24 st - Kleuren Stad

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER048

Kleuren herkennen, bij elkaar en aan elkaar leggen het kan allemaal met deze leuke interactieve vloerpuzzel van Crocodile Creek. Deze fijne puzzel met 12 kleuren bestaat uit 24 stevige, grote stukken die op maat van kleine handjes gemaakt zijn.

Als de puzzel klaar is kan je verder spelen met kleuren te benoemen en objecten te zoeken zodat het spelplezier nooit ophoudt.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De nieuwe eerste leer puzzels van Crocodile Creek leren kleuters alles over kleuren, vormen, tellen, enzovoort. Elke puzzel heeft 24 stevige, grote puzzelstukken die kleine vingertjes gemakkelijk in elkaar kunnen leggen en uit weer elkaar kunnen halen. De binnenkant van de doos helpt je kleine puzzelkampioen om de puzzel te maken en zorgt voor extra interactie. Zo wordt het alleen maar leuker!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 28 x 23 x 7 cm

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.


Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.127.971.06
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :384185-2