clown à empiler

Kleurrijke gekke stapelclown

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ14439

Toddler-collectie by BRIO (15)

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Deze kleurrijke clown zit...

21,95 €

Add to my wishlist

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Deze kleurrijke clown zit al sinds 1955 in de collectie. Je kan hem uit elkaar halen en dan weer in elkaar steken, keer op keer. Uren non-stop fun verzekerd! Spelenderwijs oefent je kindje de kleuren, volgorde en coördinatie. Geschikt voor kinderen vanaf 19 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
72400.35
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Toddler-collectie by BRIO
Inspiratie en thema's