kleurrijke handpop 'dierenwereld'

kleurrijke handpop 'dierenwereld'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30808

Poppenkast spelen met HABA (30)

Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. De...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. De hazenoren zijn gemaakt uit knisperfolie en de muis bevat een rammelaar. Breid gauw je handpoppencollectie uit met andere (dieren)vrienden die opgenomen zijn in het assortiment!

Afmetingen: 24x30cm.
Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: polyester.
Wasinstructies: 30°C mild.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.36.124.60.077
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302574

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories