pêche à la ligne

kleurrijke hengelset watervrienden *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16069

De vreedzame haai en zijn vrienden spetteren vrolijk in het water rond. Wie is een goede hengelaar en kan de vrolijk gekleurde zeebewoners uit de...

24,95 €

17,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

De vreedzame haai en zijn vrienden spetteren vrolijk in het water rond. Wie is een goede hengelaar en kan de vrolijk gekleurde zeebewoners uit de badkuip opvissen? Materiaal: lycra, hengel van kunststof. Afmetingen: haai 11x8cm, hengel ca. 19cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.16.631.70.155
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5798