kleurrijke houten sorteerbox (+1j.)

kleurrijke houten sorteerbox (+1j.) *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21345

Met de houten Haba sorteerbox kan je alle kanten uit! De gekleurde plankjes kunnen telkens opnieuw op een andere manier achter elkaar...

37,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met de houten Haba sorteerbox kan je alle kanten uit! De gekleurde plankjes kunnen telkens opnieuw op een andere manier achter elkaar geschoven worden. Op die manier ontstaat er een opening waar maar één steen in past. Zo kunnen kleine ontdekkers urenlang insteken en sorteren! Voor kleine baby'tjes vanaf 1 jaar.

Afmetingen: 25 x 10 x 12 cm.
Inhoud: 1 sorteerbox met 6 schuifplankjes, 6 stenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
137.730.40.828
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301199