inlegpuzzel - mijn eerste ABC

Kleurrijke inlegpuzzel - Mijn eerste ABC

Staat: Nieuw product

Haba

HAB180

A, B, C, D, E, F, G, ...!

Met deze kleurrijke inlegpuzzel van Haba leert je kind spelenderwijs het alfabet kennen. Dankzij de grote - gemakkelijk te grijpen - knoppen kunnen zelfs de kleinste vingertjes de houten puzzelstukjes makkelijk in het puzzelbord leggen.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303188

TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Fijne, educatieve alfabetpuzzel van het merk Haba. De ABC-inlegpuzzel ziet er leuk uit dankzij de vele verschillende kleurtjes en is gemaakt uit lindehout. Deze puzzel heeft 26 puzzelstukken en is een ontwerp van de populaire spelletjesfabrikant Haba.

Afmetingen: 51,3 x 16,4 x 2,5 cm

Materiaal: Linde-multiplex, CE-label

Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.1251.50.534
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.