reliëfpuzzel Barita

kleurrijke legpuzzel Barita in hout en vilt

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ006

Waar wonen de muis, de kip, het varken, de poes en de koe? De legplaat van deze peuterpuzzel is een vilten plaat in de vorm van heuse schuur. Ieder dier heeft zijn eigen plekje. Even geen zin om te puzzelen? De houten puzzelstukken kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als losse diertjes om vrij te spelen!

18,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Inlegpuzzels zijn degelijk spelmateriaal voor peuters. Met een inlegpuzzel train je de hand-oogcoördinatie en de grove motoriek van je kindje. Bovendien stimuleer je het logisch nadenken. In eerste instantie probeert je kleine puzzelaar het puzzelstuk bij de bijhorende vorm te leggen. De volgende stap is dat hij/zij het puzzelstuk gaat leren draaien tot het precies in de vorm past. Geen zin in puzzelen? Je kan natuurlijk ook gewoon met de houten diertjes vrij spelen zonder het puzzelbord.

Geschikt vanaf 12 maanden.

Materiaal: hout en vilt. Formaat: 21 x 21 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.52.50.459
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!