Kleurrijke lichtslinger met 20 papieren lampions - Summer

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML044

Gebruik deze zomerse lichtslinger om het hele jaar door een summer vibe aan je interieur te geven. Dit lichtsnoer heeft 20 papieren lantaarns in vrolijke kleurtjes en dito prints. Superleuk om wat sfeer in de kinderkamer te creëren of een leuk relaxed hoekje in de woonkamer.

 

49,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LAM23

TypeSlingers
KleurMeerkleurig
ThemaBohemian ambiance

Inhoud: 20 papieren lantaarns om zelf te monteren langs de elektrische draad

Lengte van het snoer: 2,20 m

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1618100.44
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!