Kleurrijke mini ijscolamp

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Little Lovely lampjes (21)

Jammie!! Super cute, klein ijscolampje! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. De toef wordt feller wanneer hij aan staat. Het lampje is...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTIP015

KleurMeerkleurig
CollectieLittle Lovely Lights
TypeLampen
A Little Lovely Company figuurIjsjes
Type verlichtingnachtlampje
Jammie!! Super cute, klein ijscolampje! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. De toef wordt feller wanneer hij aan staat. Het lampje is gemaakt van eco en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Omdat er een LED-lampje in zit, wordt de lamp nooit heet en kan hij veilig gebruikt worden in de kinderkamer! Keuze uit drie kleuren: roze, mint & blauw.

Grootte: 14 cm
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC
Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories