etui 'stippen'

Kleurrijke pennenzak met stippen

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ40322

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (86)

Naar school gaan wordt een feestje met deze superleuke pennenzak vol vrolijke dots !
 

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

ENGEL. en stippen, dat is een geslaagde combinatie. Daarom heeft ENGEL. zijn stippen- en confetti assortiment uitgebreid met dit ontwerp van Anouk Pruim. Deze stippen houden een feestje met elkaar en iedereen is welkom.

Eerst waren het plastic limonade flessen en nu zijn ze een etui. Hoe leuk is dat! En duurzaam bovendien. Deze grote etui heeft meer dan genoeg plek voor je pennen en potloden. De geo driehoek en een passerdoos kunnen er ook ruimschoots bij. De print is vrolijk en zie je terug op andere Engel producten.

Formaat: 21 x 8 x 8 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.210.080.1
  • Door Marieke V.
  •  de 09/04/2019
Top! Net als op de foto.
Meer recensies...
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :11.113

Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories