Kleurrijke PlanMini Domino

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT128

Zet de houten domino stenen stuk voor stuk met de grootste concentratie achter elkaar en dan ... omvallen maar!

Eeuwenoud spelletje in een ecologisch jasje: Plan mini Domino set met 22 kleurrijke steentjes.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4135

SamenstellingenHout
CollectiePlan Mini
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De PlanMini collectie is uitgebreid met nieuwe spelletjes. Waaronder deze kleurige domino. Bouw een rij domino stenen en zie ze neergaan. Kinderen leren spelenderwijs het effect van oorzaak en gevolg met deze leuke set van 22 kleurrijke domino-stenen.

Wij zijn helemaal fan van de Plan Mini-serie van Plan Toys, het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes verpakt in een handig metalen doosje. Ideaal om mee te nemen of om onderweg te spelen, neemt ook niet veel plaats in in de spelletjes kast en maakt een heel fijn geschenkje voor kleine speelvogels.

Afmetingen dominosteen: 1,75 x 3,5 x 0,6 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: 3 - 99 jaar

 

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.