Kleurrijke PlanMini Domino

Compact spelletje met dominostenen in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT128

Mini cadeautjes, maxi pret! (403)

Zet de houten domino stenen stuk voor stuk met de grootste concentratie achter elkaar en dan ... omvallen maar!

Eeuwenoud spelletje in een ecologisch jasje: Plan mini Domino set met 22 kleurrijke steentjes.

9,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectiePlan Mini
TypeDomino
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

De PlanMini collectie is uitgebreid met nieuwe spelletjes. Waaronder deze kleurige domino. Bouw een rij domino stenen en zie ze neergaan. Kinderen leren spelenderwijs het effect van oorzaak en gevolg met deze leuke set van 22 kleurrijke domino-stenen.

Wij zijn helemaal fan van de Plan Mini-serie van Plan Toys, het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes verpakt in een handig metalen doosje. Ideaal om mee te nemen of om onderweg te spelen, neemt ook niet veel plaats in in de spelletjes kast en maakt een heel fijn geschenkje voor kleine speelvogels.

Afmetingen dominosteen: 1,75 x 3,5 x 0,6 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: 3 - 99 jaar

 

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/02/2021
Leuk, maar net iets te klein van formaat
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 08/02/2021

Beste+H%C3%A9l%C3%A8ne%2C+hartelijk+bedankt+voor+uw+berichtje.++De+afmetingen+zijn+vermeld+op+onze+website+zodat+u+een+idee+kan+hebben+alvorens+het+te+bestellen.++U+kan+het+artikel+altijd+retourneren+hoor+indien+nodig.++Laat+het+ons+maar+weten+per+email.++Alvast+bedankt+en+fijne+dag+verder++Cathrine

PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories