kleurrijke prentenboek 'Het wonderlijke ei van Lady Nana'

kleurrijke prentenboek 'Het wonderlijke ei van Lady Nana'

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ27492

Lady Nana is een wereldberoemde kip. Ze legt alleen maar speciale eieren: met felle kleuren, met een muziek of met dansende figuurtjes op. Lady...

14,95 €

Add to my wishlist

Lady Nana is een wereldberoemde kip. Ze legt alleen maar speciale eieren: met felle kleuren, met een muziek of met dansende figuurtjes op. Lady Nana glimlacht en wuift naar haar fans. Maar thuis voelt ze zich eenzaam. Er is niemand om van te houden. Wanneer ze een wit ei legt, wordt ze woedend. Ze gooit al haar fanmail het huis uit en loopt weg. Maar misschien is een gewoon, wit ei wel datgene waar ze naar verlangt?

Auteur: Twiggy Bossuyt
Illustrator: Isabelle Geeraerts
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 40
ISBN: 9789462911147

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.