Kleurrijke puzzel driehoeken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT166

Eerste speelgoed van Plan Toys (46)

Leren door te spelen. Leer alles over driehoeken en ordenen met deze kleurrijke legpuzzel van PlanToys.

Heerlijk om de fijne motoriek bij te schaven en de oog-hand coördinatie te verbeteren bij elk stukje dat je kleintje oppakt en weer op zijn plaats legt.

17,59 €

10,55 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
STOP/FINISTOP

Van groot naar klein, puzzel samen de kleurrijke driehoekjes met handige knopjes terug op de juiste plaats. Deze houten puzzel driehoeken van PlanToys is ideaal eerste speelgoed voor inimimi puzzelfans. Ook verkrijgbaar met andere vormen.

Afmetingen: 28 x 10,5 x 1 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.53
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories