kleurrijke retro bureaulamp

Staat: Nieuw product

Sebra

Fleur het bureautje van je kids op met deze prachtige, retro geïspireerde lamp. Zo heerlijk kleurrijk dat je er spontaan vrolijk van wordt!

69,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Retro is trendy! Deze mooie kleurrijke lamp met retro-look geeft je bureau of je nachtkastje wat pit. Geel elektrisch snoer. Type lamp: 250 V, 40 watt. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren: lila of turquoise.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03300.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.