Kleurrijke set van 4 magnetische dieren - Savanne

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28658

Vilac & Ingela P. Arrhenius (14)

Een super leuke set met vier magnetische dieren die uit drie stukken bestaan. Kan jij de juiste combinatie leggen om een leeuw, een giraf, een...

26,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7703

CollectieVilac Premier âge
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Een super leuke set met vier magnetische dieren die uit drie stukken bestaan. Kan jij de juiste combinatie leggen om een leeuw, een giraf, een zebra en een luipaard te vormen? Of doe lekker eigenwijs en geef de zebra het achterwerk van de leeuw en de buik van de giraf! Alles kan, alles mag!
De magnetische dieren zijn gemaakt uit hout en ontworpen door de talentvolle illustrator Ingela P. Arrhenius. Geschikt voor puzzelwonders vanaf 2 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282750.65
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/02/2021
Superleuke en kwaliteitsvolle magneetdieren.
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/04/2019
Leuke puzzel, maar de verf bladert af.. Niet verwacht bij een puzzel van deze prijscategorie.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories